

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Според информацията за рецепционист заплатата е 820 евро, за главен готвач между - 2,050 и 2,560 евро, за работник на скара - 980 евро
Инвестиционен форум в Бургас показа на бизнеса как да печели от имоти в емирството
Морската врана има страхотна популация и е любим деликатес
Летище Пловдив става все по-важен транспортен хъб за региона, предоставяйки удобен достъп до популярни дестинации както за българските граждани, така и за туристи
Сред купувачите има и бургазлии
Царево с впечатляващо представяне на Международно туристическо изложение
Турситическият бизнес смята за пагубно загубеното време
В тази посока работят много усърдно Община Бургас, авиобизнесът и летището, за да бъде изградена необходимата инфраструктура, регулация и организация на работа
Туризмът е национален приоритет, но държавата трябва да помогне
Ето какво сочи проучване на Националния статистически институт